فواید ظروف مسی

فواید ظروف مسی  بر کسی پوشیده نیست و در این نوشته ما سعی بر آن داریم که این فواید را به طور کامل عنوان نماییم:

یکی از فواید ظروف مسی  که از خاصیت رسانا بودن مس تاثیر می پذیرد  قابلیت نگهداری حرارت در ظروف مسی به مراتب بیش از سایر ظروف فلزی است و دلیل خوشمزه شدن و خوب جا افتادن غذا در این ظروف هم این است که حرارت در مس به طور یکنواخت توزیع می شود. از این رو غذا در ظرف مسی خیلی سریعتر می پزد. و سرخ کردن غذاها در ظرف مسی باعث تردتر شدن آن ها می شود و خورش های ایرانی مثل قرمه سبزی هم در این ظروف بهتر جا می افتند.

از دیگر فواید ظروف مسی که جنبه پزشکی دارد و در طب سنتی و طب مدرن بر آن تاکید می شود ، مس از عناصر لازم برای فرآیند خونسازی و رفع کم خونی است به همین دلیل پخت غذا در این ظروف می تواند کم خونی را کم کند.

معروف است که پزشکان به کسانی که از درد مفاصل رنج می برند داشتن یک دست بند مسی را توصیه می کنند و دلیل این امر را هم کمبود یون های مسی در خون ذکر می کنند که با تماس دست بندهای مسی با پوست بخشی از این کمبود جبران شده و از درد مفاصل کاسته می شود از سوی دیگر محققین یکی از علت های بروز بیماری آلزیمر را رسوب یون های آلومینیوم در مغز عنوان می کنند.

اما نکته قابل توجه در برشمردن فواید ظروف مسی این است که از دیرباز تا به امروز اقوام و مللی که در ظروف مسی آشپزی می نمایند   برای پخت غذا مخصوصاً خورشت و آش یک کفگیر آهنی داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار می گرفت و علت استفاده از آن این بود که یون‌های آزاد شده در ظروف مسی را کنترل نماید.  کمبود یون مس باعث می شود شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگی و کسالت کنید .

 به طور کلی می‌توان از فواید ظروف مسی اینگونه نام برد:  هیچ کارتل داروئی نمی تواند از یون یک عنصر برای شما قرص تهیه کند و آن چیزی که به اسم قرص آهن به خورد شما می دهند شامل مولکول آهن هست که برای بدن هیچ کاربردی ندارد. و تنها استفاده از ظروف مسی این تضمین سلامت را به شما می‌دهد.

گذاشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X