پیشینه فیروزه کوبی را بعد از نگاهی اجمالی به آشناییت با این هنر بررسی می نماییم. فیروزهکوبی از صنایع دستی است و با نشاندن قطعههای کوچک سنگ فیروزه به حالت موزاییکی بر سطح ظرفها، زیورآلات و اشیای تزئینی (از پایههایی به جنسهای مسی، برنجی، [[نقره]]، ورشویی یا برنزی) ساخته میشود. بین قطعههای فیروزه نوعی لاک تیرهرنگ قرار میگیرد. هر چه ظرف فیروزه کوبی شده پرکارتر و منظمتر باشد و فاصله کمتری بین قطعات فیروزه باشد، ارزش هنری آن بیشتر است. امروزه مرکز این هنر اصفهان است
پیشینه فیروزه کوبی ، ک قدمت چندانی ندارد. فیروزه کوبی در مشهد انجام می شد ولی بعدها، حدود ۷۰ سال پیش توسط «یوسف حکیمان» به اصفهان آورده شد. امروزه اجناس فیروزه کوبی اصفهان شهرت بسیاری دارد. اما صنعتگران مشغول به این حرفه و تولیدات محدود است. ظروف فیروزه کوبی شده از جنس مس، نقره، برنج، برنز می باشند، در این هنر فیروزه هایی که از کارگاه های فیروزه تراشی شهرهایی مثل مشهد و نیشابور تهیه شده اند در اندازه های کوچکی، بصورت موزاییک بر روی اشیا، چسبانده می شوند. این هنر زیبا در ساخت آینه شمعدان، گلدان، ظروف و زیورآلات استفاده می شود.
با توجه به اینکه پیشینه فیروزه کوبی اطلاعات جامع و کاملی در دسترس نمی باشد این هنر در میان عموم مردم از محبوبیت خاص و بالایی برخوردار است. ولی از آنجایی که این هنر تلفیق سنگ و فلز است و سنگ های کار شده بر روی آن سنگ اصل فیروزه با خاصیت های درمانی و زیبایی می باشد قیمت بالاتری را نسبت به دیگر صنایع دستی بعد از قلم زنی به خود اختصاص می دهد.
خرید محصولات فیروزه کوبی سایت ده بازار
فروش انواع محصولات فیروزه کوبی از شهر فیروزه کوب اصفهان به صورت آنلاین